Wijzigingen opgeslagen
Moment, uw product wijziging word verwerkt.
Het bericht is opnieuw verstuurd.
Helaas er ging iets mis met het versturen.
Bevestiging
Ok
annuleer
Extra informatie
Ok


groen SSL certificaat

U wilt uw website onderscheiden ten opzichte van andere websites door een SSL Certificaat aan te schaffen. Uw website gebruikt dan een veilige encryptie waardoor content versleuteld over het internet gepresenteerd wordt. Nu zijn er verschillende SSL certificaten beschikbaar maar indien u zich echt wenst te onderscheiden dan kunt u ook kiezen voor een SSL Certificaat waarbij de URL balk groen kleurt op het moment als mensen uw websitepagina openen. Dit certificaat heet een Extended Validation Certificaat, afgekort ook wel EV Certificaat genoemd. Bij dit SSL certificaat ziet u niet alleen de URL verspringen van http naar https maar kleurt de adresbalk ook nog eens groen. Dit geeft aan dat u een van de meest veilige enrypties heeft die men op internet kan vinden.

Het SSL Certificaat waarbij de adresbalk groen kleurt heet een Extended Validation Certificaat, ook wel EV Certificaat genoemd en deze krijgt u als er een controle is geweest op het uittreksel van de Kamer van Koophandel, een controle op de eigenaar van de domeinnaam, er een EV formulier (Overeenkomst tussen Certificaat Autoriteit en de organisatie dat het SSL certificaat aanvraagt) is ondertekend en er tweemaal een telefonische validatie is geweest.

Indien u meer informatie wenst over het EV Certificaat waarbij de adresbalk groen kleurt dan kunt u altijd even kijken of er iemand van de helpdesk beschikbaar is. Vanzelfsprekend kunt u ook altijd even een mail sturen naar info@mijnsslpartner.nl