Wijzigingen opgeslagen
Moment, uw product wijziging word verwerkt.
Het bericht is opnieuw verstuurd.
Helaas er ging iets mis met het versturen.
Bevestiging
Ok
annuleer
Extra informatie
Ok

GROENE HOSTING PROVIDER

Sinds 01-09-2011 is MijnPartnerGroep.nl een groene hoster en daar zijn we trots op! MijnPartnerGroep.nl is reeds vanaf het begin van haar bestaan heel erg bezig geweest om enkel apparatuur te gebruiken die zo min mogelijk stroom verbruikt. We houden verder de 'stand der techniek' goed in de gaten. Daarnaast hebben we onze servers ondergebracht bij Telecity welke een naam heeft vooraan te staan op het gebied van groene IT. Dankzij haar initiatieven op dat gebied behoren deze datacenters tot de top 12 van 'green IT Vendors' in de wereld. Wij vinden het belangrijk dat energie-efficiëntie niet alleen bij ons een punt van aandacht is maar ook bij de partijen waar we zaken mee doen.

Op het gebied van groene stroom zijn er in de markt twee alternatieven; 'compensatie' en/of doormiddel van 'groene energie'.

In het geval van compensatie wordt de CO2-uitstoot van de site of server gecompenseerd door boomaanplant. In het geval van 'groene energie' compenseer je de CO2 uitstoot van je site of server door middel van de aankoop van bijvoorbeeld Windenergie.

Wij kunnen u als (potentiële) klant meedelen dat MijnHostingPartner.nl beide vormen van compensatie gebruikt om de CO2-uitstoot te compenseren. MijnPartnerGroep.nl investeert dus in Windenergie, maar ook via boomaanplant in Gelderland! Wij doen dat via Cleanbits, een partij die in Nederland vanaf 2007 gestart is met het aanbieden van het vergroenen van internet. Meer informatie over de betreffende boomaanplant kunt u vinden via deze link.