Wijzigingen opgeslagen
Moment, uw product wijziging word verwerkt.
Het bericht is opnieuw verstuurd.
Helaas er ging iets mis met het versturen.
Bevestiging
Ok
annuleer
Extra informatie
Ok

Over mijn ssl partner

MijnSSLPartner.nl is een dienst die aansluit op een andere partner van MijnPartnerGroep.nl genaamd MijnHostingPartner.nl. Veel van onze hostingklanten hebben webshops waarbij SSL certificering in bepaalde gevallen zelfs verplicht is. U dient bijvoorbeeld te denken aan het betalen via IDEAL. Het is daarbij van belang dat u weet dat uw gegevens veilig worden opgeslagen en dat kwaadwillende personen hier niet zomaar bij kunnen.

Steeds vaker is naast het bieden van veiligheid en vertrouwen ook een ander argument van toepassing om uw website te beveiligen met een SSL Certificaat. Deze reden is de SEO ranking in Google. Google heeft aangegeven in haar laatste blogreacties dat een website met een SSL Certificaat een hogere waardering en dus een hogere positie krijgt in de ranking. Indien u dus een goede positie heeft in de zoekmachine en u wilt uw positie graag behouden dan is het wellicht verstandig om een SSL Certificaat aan te schaffen en te implementeren in uw website.

MijnSSLPartner.nl is onderdeel van MijnPartnerGroep.nl een concept die inmiddels al 7 jaar actief is op het internet. Met een professioneel team van technici en commercile vakmensen proberen we diensten aan te bieden voor een ongelofelijk scherpe prijs zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Hoe we dit doen? We minimaliseren de kosten! We doen zo veel mogelijk correspondentie via de mail, tickets en online chat. En komen we er per email / ticket niet uit, dan neemt MijnSSLPartner.nl telefonisch contact met u op. Zo houden we de kosten laag en kunnen we u toch alle gewenste service geven.

Heeft u interesse en/of nog vragen in een product van MijnSSLPartner.nl dan kunt u ook altijd even mailen naar de verkoopafdeling via info@mijnsslpartner.nl

 

Mijn Partner Groep.NL

Mijn Partner Groep.nl is niet alleen een mooie naam. Het is een concept waarbij we via internetshops op een hele transparante wijze een bestaand product of dienst op een verfrissende nieuwe manier in de markt zetten.

De pilot van MPG was 'Mijn Hosting Partner.nl', waar we nu ongeveer zeven jaar actief mee bezig zijn. En in de lijn van het partnerconcept is ook Mijn Domein Partner.nl en Mijn VPS Partner.nl ontstaan. Op de achtergrond worden meer concepten uitgewerkt en zijn we druk bezig om onze horizon ook te verbreden naar het buitenland.

Met een klein team van specialisten proberen we van dit concept een succes te maken. We maken gebruik van onze eigen servers, hebben onze eigen programmeurs en proberen door korte lijnen zoveel mogelijk de klant van dienst te zijn.

Hou de site van Mijn Partner Groep.nl in de gaten! In de toekomst zullen er hele leuke concepten gepresenteerd worden die ook voor u interessant kunnen zijn!