Wijzigingen opgeslagen
Moment, uw product wijziging word verwerkt.
Het bericht is opnieuw verstuurd.
Helaas er ging iets mis met het versturen.
Bevestiging
Ok
annuleer
Extra informatie
Ok

SSL certificaat kopen

De veiligheid van uw website is, helemaal tegenwoordig, heel erg belangrijk. U wilt als bedrijf natuurlijk niet dat kwaadwillenden misbruik maken van uw website om andere partijen te benadelen. Helaas zijn hackers tegenwoordig steeds inventiever en hoeft er ook maar een klein lek in een website te zitten en het kwaad is al geschied.

Het kan gebeuren dat data van uw klanten dan ineens publiekelijk op straat komt te liggen. Dit is natuurlijk onacceptabel en daarom kopen steeds meer websites een SSL Certificaat. Een SSL Certificaat zorgt er voor dat de verbinding tussen de webserver en internetbrowser versleutelt wordt. Nu zijn er verschillende SSL Certificaten te koop en u dient zich dan ook goed te informeren welk SSL Certificaat het meest geschikt is voor uw situatie. Op de website van MijnSSLPartner.nl kunt u verschillende SSL Certificaten kopen.

Zo is er een DV SSL Certificaat, een OV SSL Certificaat en een EV SSL Certificaat. Wat elk certificaat inhoudt kunt u terugvinden onder de betreffende productspecificaties.

Heeft u daarna nog vragen over het kopen van een SSL Certificaat, neem dan contact op met onze helpdesk. Zij zijn tijdens kantooruren te bereiken op de chat via onze website. Buiten deze tijden kunt u altijd even een mail sturen naar info@mijnsslpartner.nl