Wijzigingen opgeslagen
Moment, uw product wijziging word verwerkt.
Het bericht is opnieuw verstuurd.
Helaas er ging iets mis met het versturen.
Bevestiging
Ok
annuleer
Extra informatie
Ok


SSL certificaat webshop

Indien u een webshop heeft dan wordt tegenwoordig haast vereist dat u gebruik maakt van een beveiligde SSL verbinding. Er gaat immers gevoelige data over internet en het is niet de bedoeling dat kwaadwillenden hiermee aan de haal gaan. Helemaal indien er ook betalingen via IDEAL en/of PayPal gedaan kunnen worden via uw webhop dan is een SSL Certificaat een vereiste. Daarnaast is het zo dat een SSL Certificaat uw webshop ook meer uitstraling en vertrouwen geeft naar de klant toe wat uiteraard weer goed is voor de omzet.

Bij een webshop adviseren we bij MijnSSLPartner.nl vrijwel altijd om het EV (Extended Validation) SSL Certificaat aan te schaffen. Dit omdat het EV Certificaat veel beter zichtbaar is. De URL balk kleurt namelijk dan groen wat uw webshop zal onderscheiden ten opzichte van de meeste andere webshops.

Indien u meer informatie wenst welk SSL Certificaat geschikt is voor uw webshop neem dan contact op met onze helpdesk. Van maandag tm zaterdag is onze helpdesk tijdens kantooruren vrijwel altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Is de chat offline dan kunt u ook altijd een mail sturen naar info@mijnsslpartner.nl