Wijzigingen opgeslagen
Moment, uw product wijziging word verwerkt.
Het bericht is opnieuw verstuurd.
Helaas er ging iets mis met het versturen.
Bevestiging
Ok
annuleer
Extra informatie
Ok


SSL domein validatie

MijnSSLPartner.nl verkoopt verschillende SSL Certificaten. Een daarvan is het Domein Validatie SSL Certificaat. Het Domein Validatie Certificaat is de lichtste vorm van SSL Certificaten die er te verkrijgen zijn. De controle op een dergelijk certificaat is enkel een mailverificatie op de betreffende domeinnaam. Een Domein Validatie SSL Certificaat, ook wel DV SSL Certificaat genoemd, is de meest voorkomende SSL Certificering.

Men kan zien dat het een SSL een Domein Validatie betreft door het feit dat enkel de ‘s’ achter de http extensie staat (dus: https://) en er een slotje zichtbaar is bij de URL. Omdat het de lichtste vorm van SSL is kost deze ook het minst. Een Domein Validatie geldt enkel voor een domeinnaam. Heeft u meerdere domeinnamen en/of wilt ook subdomeinnamen beveiligen dan is een Domein Validatie SSL Certificaat niet de juiste keuze. U dient dan voor een andere SSL Certificaat vorm te kiezen. Via de productspecificaties van de verschillende SSL Certificaten kunt u goed nagaan welke SSL in uw situatie het meest geschikt is.

Indien u meer informatie wenst over SSL met Domein Validatie dan kunt u altijd even kijken of er iemand van de chat bij ons op de website beschikbaar is. Onze helpdesk medewerkers zullen uw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden en zullen u zo goed mogelijk adviseren.