De maatregelingen die u kunt nemen.

De maatregelingen die u kunt nemen.
MijnSSLPartner

De maatregelingen die u kunt nemen.

 
In het nieuwe jaar is een nieuwe meldplicht voor datalekken ingegaan. In de nieuwe meldplicht zitten een hoop meer eisen aan  hoe met data van klanten en uw bedrijf wordt omgegaan. Het falen van het melden van een data lek kan oplopen tot een boete van 10% van de jaaromzet. Met behulp van een SSL certificaat kunt u een aantal maatregelen instellen om uw website zo goed mogelijk te beveiligen.
 
Website
Dit kan door bijvoorbeeld een SSL certificaat voor uw website of web shop in te stellen. Op deze wijze is uw site beveiligd tegen een groot aantal punten van de nieuwe eisen. U kunt ervoor kiezen om 1 URL te beveiligen of uw gehele site en uw sub domeinen.
 
Email
Daarnaast is het aan te raden om uw bedrijf email  te versleutelen met een certificaat, zo is uw communicatie versleuteld en word dit niet als kale tekst verzonden. Wij hebben certificaten voor zowel uw Exchange server als uw standaard Email server.
 
FTP
Wanneer u bestanden upload en publiceert op het internet dan gebeurd dit standaard niet met een versleutelde verbinding. Uw bestanden gaan dus ook kaal over de lijn heen.  De ssl certificaten van MijnSSLPartner.nl kunt u tevens voor uw FTP verbinding instellen.
 
Wanneer u een volledige security audit wilt laten uitvoeren door het team van MijnPartnerGroep.nl  dan kunt u contact opnemen met de collega's van MijnSecurityPartner.nl  voor een volledige audit van uw netwerk tot uw website.