Categorie├źn

Er zijn geen categorie├źn voor deze partner.

Code Signing certificaat voor Microsoft Authenticode Instructies

Met gebruik van de Code signing tool is het nu ook mogelijk om hiervoor te gebruiken.

Stap 1  Download de signing tool.

De tool kan hier gedownload worden :

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8279

Stap 2 Operating System Overview

Windows XP/WIndows 2000/Windows 2003

Het volgende programma heeft u nodig hiervoor SIGNTOOL.EXE. Dit is een command line tool die het proces geleid.

Stap 3 Siging Files per Operating System.

Voor XP/ 2000/ 2003

Ga naar Start > Run

1. Typ CMD > OK

2. In de command prompt voert u de directory in waar de signtool staat. Bijvoorbeeld:

Bin folder of the Microsoft Windows Software Development Kit (SDK) installation path

3. Voer het volgende commando in:

signtool.exe sign /f mycert.pfx /p <password> /t http://timestamp.verisign.com/scripts/timstamp.dll /v "<file to be signed>"

Test uw certificaat  door het volgende in te voeren.

1. Ga naar Start > Run

2. Typ CMD > klik op OK

3. Voer uw directory in voor de signtool.

4. Voer het volgende in :

signtool verifiy / pa / v / <your file name>

Voor de laatste versies kunt u op de Microsoft site nadere informatie vinden.

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa387764.aspx