Ik heb een SSL certificaat aangeschaft, wat nu?

Dit artikel legt de eerste stappen uit nadat u een SSL certificaat heeft aangeschaft bij mijnSSLpartner.

Zodra u de bestelling heeft afgerond dan kunt u een CSR *Certificate Signing Request aanmaken en dit opsturen naar ons via de website.
Hoe dit kan kunt u in de kennnisbank vinden via het kopje CSR. Dit is namelijk afhankelijk van uw server/omgeving.

Vervolgens kunt u naar de website van mijnSSLpartner.nl gaan en inloggen met uw klantengegevens. Vervolgens gaat u naar Mijn Producten:

Ik heb een SSL certificaat aangeschaft, wat nu?

U selecteerd hier uw SSL certificaat wat u heeft aangevraagd, en klikt hier op bekijken.

Ik heb een SSL certificaat aangeschaft, wat nu?

Daarna selecteerd u het tabblad Aanvragen SSL certificaat en vult u het door u gegeneerde CSR in het daarvoor bestemde vak.
Denk eraan dat u het gehele certificaat kopieërd en de begin en eind tags er ook bij inzet.
-----BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST-----
(DATA)

-----END NEW CERTIFICATE REQUEST-----

Selecteer hierna uw web server waarvoor u het certificaat voor aan wilt vragen.

U kunt daarna op versturen drukken om het CSR naar ons toe te sturen, hierna word dit in behandeling genomen.
En word er contact met u opgenomen met u wanneer het Certificaat gereed is om te downloaden.

Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met ons via de Online chat, en natuurlijk kan hier altijd een ticket voor aangemaakt worden.