IPLANET Server installatie van een certificaat

Beschrijving :

Om een CSR te genereren heeft u de public/private key nodig. Het wachtwoord wat u hierbij aanmaakt is erg belangrijk dat dit bewaard word. Zonder is het SSL certificaat niet te gebruiken.

RapidSSL raad aan om contact op te nemen met waar u IPlanet heeft gekocht voor nadere informatie.

Stap 1:  Een database Key aanmaken.

1. selecteer de server en klik op Manage

2. Klik op security

3. Klik op Create Database

4. Voer uw wachtwoord in voor de database.

Stap 2: Het aanmaken van het CSR / Certificate Signing Request

1. Klik op Request a Certificate.

2. Voer uw email adres in, u ontvangt daarna een email die u kunt invullen in het formulier.

3. Voer een key pair bestand wachtwoord in om de keys te beschermen, dit kan hetzelfde wachtwoord zijn als de database.

4. Vul alle CSR informatie in en klik op OK

5. De server zal het genereren en laten zien op het scherm.

6. Om dit te kunnen knippen plakken in het formulier, kunt u het bestand openen in een text editor. Notepad is aan te raden.

7. Klik op Apply om dit af te ronden. Daarna heeft u de keys en het CSR gemaakt.

8. Ga naar de website van www.rapidssl.com en schrijf u in.