SGC Certificaat installeren op BEA Weblogic < 8.1

Stap 1: Verkrijg het Thawte SGC Intermediate CA Bundel

• Wanneer het certificaat gereed is om te installeren ontvangt u een email op uw opgegeven email adres. Vanaf daar kunt u de bestanden ophalen.
    Zorg ervoor dat u de bestanden bewerkt/opend in Notepad zodat hier geen verborgen tekens bij komen.
  • Kopieër en plak het Thawte SGC intermediate certificaat in een tekst bestand en sla dit op als intermediate.pem bestand.

Stap 2: Download uw Thawte certificaat.

• Hetzelfde als het intermediate zal dit ook aangeleverd worden door Mijn SSL Partner, dit kunt u vervolgens weer openen in notepad en opslaan als cert.pem
  • Kopieër het bestand cert.pem naar de Weblogic Server Root Directory.

Stap 3: Update uw Weblogic properties bestand.

1. Open het bestand "weblogic.properties" in een tekst editor. Dit bestand zal in de root directory staan.

2.  Bewerk de volgende regels in het bestand weblogic.properties onder server certificates for SSL:

weblogic.system.SSLListenPort=443

weblogic.security.ssl.enable=true

weblogic.security.certificate.server=cert.pem

weblogic.security.key.server=domainname-key.der

weblogic.security.certificate.authority=intermediate.pem

3. Stop en start de web server.

Het Slotje zal nu weergegeven worden op uw server en het SSL certificaat zal nu gereed zijn voor SSL verkeer.