SGC certificaat installeren op CPanel mail server

Wanneer de bestanden voor u klaarstaan neemt Mijn SSL partner contact met u op, daarna kunt u de bestanden in X509 format naar Notepad opslaan.

Het certificaat zelf kunt u vervolgens opslaan als cert.pem.
Het intermediate CA bundel kunt u opslaan als intermediate.pem.

Installatie van uw certificaat

1. Maak een nieuw bestand aan (yourcert.pem) wat bestaat uit uw private key en uw certificaats bestand.

-----BEGIN RSA PRIVATE KEY-----

[encoded key]

-----END RSA PRIVATE KEY-----

[empty line]

-----BEGIN CERTIFICATE-----

[encoded certificate]

-----END CERTIFICATE-----

[empty line]

2. Sla dit bestand vervolgens op als yourcert.pem in de  /etc/ssl/certs/ directory.

3. Kopieër en plak het intermediate.pem bestand op in dezelfde directory.

4. Wanneer u de SSL ondersteuning opzet dan zult u toegang moeten hebben tot uw Stunnel bestand. Dit staat waarschijnlijk in de voglende map:
    etc/stunnel/default/stunnel.conf

5. Open het stunnel.conf bestand en zoek de volgende regels :

verify=3

CAfile=/etc/ssl/certs/intermediate.pem

cert=/etc/ssl/certs/yourcert.pem
    Mochten ze niet zijn toegevoegd dan kunt u dit nu doen.

6. Herstart uw web / mail server om de installatie af te maken. Het kan noodzakelijk zijn om de server handmatig aan en uit te zetten.