SGC Certificaat installeren voor Groupwise 6 Netware Email server

Stap 1. Verkrijg uw Thawte SGC certificaat.

• U zult een email ontvangen van Mijn SSL Partner wanneer uw certificaat gereed is.
  • Open het bestand in Notepad zodat hier geen extra verborgen tekens aan toegevoegd worden.
  • Sla dit daarna op als certificate.txt

Stap 2. Installatie van uw certificaat.

1. In ConsoleOneTM > rechts klikken op Internet Agent object > klik daarna op Properties
  2. Klik op Groupwise > SSL om naar de SSL pagina te gaan.
  3. Vul de Certificate File, SSL Key File en de Set Password  velden in.

Certificate File: Selecteer het server certificaat wat de Internet Agent gaat gebruiken. Het Certificaat bestand moet in Base64/PEM zijn. Vul het volledige pad in of ga met de Browse knop naar uw bestand.

SSL Key File: Selecteer het key bestand wat gebruikt word voor dit certificaat. Als de Private key al in het bestaande bestand zit kunt u dit veld leeglaten. Gebruik wederom het volledige pad naar het bestand of selecteer de Browse knop.

Set Password: Klik op Set Password om het wachtwoord van de private key op te geven.
    Als dit niet noodzakelijk is of er zit geen wachtwoord op dan kunt u dit veld overslaan.
    Voor meer informatie kunt u de documentatie van Novell raadplegen:
    https://www.novell.com/documentation/lg/gw6/index.html?gw6_admin/data/adsanav.html
  4. Om SSL te activeren op uw email server kunt u naar de volgende oplossing gaan: SO1142
  5. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.