SGC certificaat installeren voor Mac OS X

Stap 1. Verkrijg uw SSL certificaat.

Wanneer uw certificaat gereed is dan zal mijn SSL partner u dit melden,  u ontvangt vervolgens een Intermediate CA certificaat en uw Certificaat.
Deze bestanden zijn te openen in Notepad, sla uw Intermediate CA bestand op als intermediate.txt. en uw certificaat kunt u opslaan als: certificate.crt

Stap 2. Koppel uw SSL certificaat aan uw web site.

1. Open het server admin programma.
  2. In de kolom: Computers & Services, opent u de huidige server en selecteerd u Web.
  3. In het hoofdgedeelte van het Server Admin scherm, selecteerd u het  Sites tabblad en dubbel klikt u op de site voor SSL.
  4. Selecteer het security tabblad en vink het checkboxje aan voor: "Enable Secure Sockets Layer" Als u de site in zowel Http als Https bereikbaar wilt hebben dan kunt u hiervan een kopie plaatsen in de Server Admin.
  5. In het Certificaat > dropdown lijst >  Custom configuration.
  6. Een dialoog scherm zal verschijnen voor de locaties van de bestanden, hierbeneden ziet u de aanbevolen locaties:
    * Voor 'Certificate File', enter /etc/httpd/ssl.crt/certificate.crt
    * Voor 'Private Key File', enter /etc/httpd/ssl.key/private.key
    * Voor 'Certificate Authority File', enter /etc/httpd/ssl.txt/intermediate.txt
    * Voor 'Private Key Passphrase', leave empty unless a password has been set on the private key
  7. Klik op Ok in het scherm en klik op Save  >  Restart

Hierna is het certificaat actief