SGC certificaat installeren voor Oracle Wallet manager

Stap 1 is het certificaat ontvangen van mijn SSL partner, dit kunt u downloaden en openen in Notepad.

Kopieër het Intermediate CA bestand in Notepad en sla dit op als intermediate.txt

Kopieër het certificaat op dezelfde manier en sla dit op als certificate.txt

De installatie bestaat uit twee onderdelen:

A) Het importeren van het Intermediate Certificaat.

B) Installatie van het SGC certificaat.

Stap A

1. Open Oracle Wallet Manager.
  2. Klik op Operations > Import Trust Certificates vanuit het menu.
  3. Wanneer het importeer scherm tevoorschijn komt, klikt u op Paste the certificate en klikt u op OK
  4. Wanneer het bericht: "Please provide a base64 format certificate and paste it below"  verschijnd, plakt u het gehele Intermediate Certificate in de box en klikt u op OK.
  5. Een bericht zal verschijnen dat het importen gelukt is en u zult het Intermediate certificaat zien onderaan de Trusted Certificates Tree
  6. Herhaal dezelfde stappen voor het Cross certificaat

Stap B

1. Klik op Operations > Import User Certificate vanuit het menu.
  2. Het Import Certificate scherm komt tevoorschijn.
  3. Selecteer de radio knop Paste the Certificate en klik op OK
  4. Het importeer certificaat scherm komt tevoorschijn.
  5. Plak de gehele inhoud van het bestand certificate.txt hierin en klik op OK
  6. Een scherm zal tevoorschijn komen dat uw certificaat correct geimporteerd is.
  7. Wanneer u terug gaat naar het beginscherm zal de Wallet status op "Ready" staan.