SGC Certificaat installeren voor TOMCAT server

Wanneer uw certificaat gereed is neemt MIjn SSL partner contact met u op, hierna kunt u de nodige bestanden downloaden via de site.

Uw certificaat kunt u downloaden in format PKCS#7 voor Tomcat, dit kunt u opslaan als cert.p7b

Installatie van uw certificaat

Importeer uw certificaat met het volgende commando in de Java keystore:
keytool -import -alias tomcat -trustcacerts -file cert.p7b -keystore [keystorename]

Alternatieve installatie mocht bovenstaande de volgende foutmelding geven:
"keytool error: certificatesexception: Input not an X.509 certificate"

1. Volg het begin van het artikel als wijziging download u het certificaat in plaats van PKCS#7  nu het format X.509.
  2. Download uw Primary en Secondary intermediate bestand als losse bestanden.
  3. Selecteer de intermediate CA bestanden en wanneer uw de bestanden heeft dan kunt u het importeer proces beginnen.
  4. Importeer het Primary Intermediate certificaat:
    keytool -import -alias primary -trustcacerts -file primary_intermediate_file_name  -keystore [keystorename]
  5. Het Secondary certificaat:
    keytool -import -alias secondary -trustcacerts -file secondary_intermediate_file_name  -keystore [keystorename]
  6. En tot slot het SSL certificaat:
    keytool -import -alias [your_alias_name] -trustcacerts -file X.509_file_name -keystore [keystorename]

Gebruik hiervoor dezelfde gegevens en aliassen als uw CSR.