SSL certificaat aanmaken voor OCS 2007 Server (Certificaat Wizard)

Open het ZIP bestand waar uw certificaat zich in bevind. En kopieër dit naar uw locatie waar ook het CSR zich bevind.

1. Op de server selecteerd uw Start -> Programs -> Administrative Tools -> Office Communications Server 2007.
  2. Vouw het snap-in uit totdat u de Enterprise Edition Server Tegenkomt.
  3. Rechts klikken op de Office communications Server waar ook het CSR is gemaakt. Daarna op Certificates klikken.
  4. Klik op Next en kies : "Process the pending request and install the certificate".
  5. Browse naar uw .cer bestand en klik op Next. Dit zal het certificaat installeren. Hierna kunt u de wizard sluiten.

Uw SSL certificaat is nu klaar voor gebruik.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op de site van Microsoft:

https://technet.microsoft.com/en-us/library/bb676082.aspx