SSL certificaat installeren op CISCO ASDM 6.1

Stap 1, wanneer Comodo uw Identity certificaat geleverd is kunt u terug gaan naar het Identity Certificates panel. Selecteer de pending certificaat invoer en klik op de now active installatie knop.

Stap 2, Om het nieuwe certificaat te verwijzen naar SSL VPN kunt u de volgende stappen uitvoeren:

Navigeer naar de SSL Settings door op de link te klikken onderaan de lijst van certificaten.

Stap 3. In het SSL settings panel, kunt u dubbel klikken op de interface. Het scherm Edit SSL options komt tevoorschijn.

Stap 4. In het edit SSL scherm klikt u op de drop down lijst en selecteerd u het certificaat. Daarna klik u op ok.

Stap 5.  Zorg ervoor dat de Apply knop word gedrukt om dit op te slaan.

U zult ook de Root en Intermediate bestanden moeten activeren. Meer uitleg kunt u hier vinden:

https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/asdm/6_1/user/guide/usergd/certs.html#wp1287101