SSL certificaat installeren op Cisco CSS 11500

Dit artikel legt uit hoe u het SSL certificaal kunt installeren voorCisco CSS 11500 mocht het niet lukken met dit artikel dan kunt u contact opnemen met de verkoper van Cisco CSS 11500 of contact opnemen met een Organisatie die support levert voor Cisco CSS 11500.

Stap 1: Verkrijg het Thawte SSL123 Root CA Certificaat Bundel

1. Download uw Thawte SSL 123 Root CA bundel via Mijn SSL Partner

Zorg ervoor dat dit geopend en bewerkt word in een text editor zoals Notepad. Dit zorgt ervoor dat hier geen verborgen tekens aan toegevoegd worden.
  2. Kopieër en plak het text bestand en sla dit op als intermediate_bundle.crt

Stap 2: Verkrijg het Thawte SSL 123 Certificate

• Download uw certificaat via Mijn SSL Partner

Stap 3: Maken van het Concatenated tekst bestand met het .pem format

Cisco CSS 11500 vereist het certificaat en het Signing certificaat (Intermediate) aan elkaar geplakt worden in een text bestand met een .pem extensie. Download de certificaten en open ze in Notepad. Maak en nieuw bestand aan en voeg ze samen in het bestand. Op de volgende volgorde:

yourCertificate > gevolgd door het Intermediate.

1. Open het SSL certificaat's bestand verkregen in stap 2.
  2. Kopieër de inhoud met ook de begin en end tags:
    -----BEGIN CERTIFICATE-----
    inhoud
    ----END CERTIFICATE-----
  3. Open de intermediate_bundel.crt bestand gemaakt in stap 1
  4. Bovenaan het bestand plakt u de inhoud van het intermediate
  5. Sla dit bestand op als .pem   (Bijvoorbeeld mycert.pem)

Zo zal dit er ongeveer uitzien:

-----BEGIN CERTIFICATE-----
Uw SSL Certificaat
-----END CERTIFICATE-----
-----BEGIN CERTIFICATE-----
Thawte Intermediate CA
-----END CERTIFICATE-----
-----BEGIN CERTIFICATE-----
Thawte Cross Root CA
-----END CERTIFICATE-----

Stap 4: Installatie van het Thawte SSL123 Certificaat

1. Importeer het eindbestand uit stap 3 naar het CSS.
  2. Verbind het certificaat met de SSL-Server
  3. Voeg het CA toe aan de SSL server binnen de ssl-proxy-list.
  4. De private key die gebruikt dient te worden is degene die aangemaakt is tijdens het aanmaken van het CSR.
    Om te controleren kunt u het volgende commando gebruiken:
    (config)# ssl verify myrsacert1 myrsakey1

Voor meer informatie om een SSL certificaat te installeren kunt u op het volgende artikel kijken:

www.cisco.com/en/US/products/hw/contnetw/ps792/products_configuration_example09186a00801ffdcb.shtml