SSL certificaat installeren op Citrix Access Gateway 4.5

Het installeren voor Citrix moet gebeuren via de Administration Tool.

1.  Selecteer de Access Gateway Cluster  tabblad en open het scherm.

2.  Onder het Administration Tabblad kunt u op browse klikken en daarna op Upload a .crt signed Certificate

SSL certificaat installeren op Citrix Access Gateway 4.5

3. Klik op Browse en navigeer naar uw domein.crt bestand.

4. Terug bij het Administration tabblad, kunt u op Manage klikken naast Manage Trusted Root certificates.

5. Daarna kunt u browsen naar uw .ca bundel bestand. Hoe dit bestand aan te maken kunt u tevens hier vinden.

6. Nadat de bestanden succesvol gevonden zijn en opgegeven kunt u op Restart klikken naast Restart the Appliance.

Hierna is de installatie afgerond.