SSL certificaat installeren op Foundry server Iron

Stap 1: Sla uw SSL cerficaat bestand op

Kopieër het bestand naar een editor zoals Notepad inclusief de header en footer.

U zult een bestand hebben wat er ongeveer zo uitziet:

-----BEGIN CERTIFICATE-----
[encoded data]
-----END CERTIFICATE-----

Zorg ervoor dat uw er 5 streepjes staan aan weerszijden van de tags. Dit is vereist.

Sla het bestand op als certificate.crt.

Stap 2: Verkrijg het intermediate CA certificaat bestand.

Hier is de link naar het intermediate_file

Rechts klikken op het intermediate bestandslink en sla dit op als intermediate.crt

Stap 3:  Aanzetten van de SCP server op ServerIron.

Configureer een domein naam.

ServerIron> enable     hier zit geen wachtwoord nog aan vast. Dit kan via het volgende commando:

ServerIron#conf term

ServerIron(config)#ip dns domain-name si-1.foo.com

Creëer een RSA key van SSH(dit heeft niets te maken met de keys)

ServerIron(config)#crypto key generate dsa

Maak een user naam aan:

ServerIron(config)#username admin password foundry

Sta lege SSH wachtwoorden toe

ServerIron(config)#ip ssh permit-empty-password yes ge 11 of 11

Stap 4: upload een PEM key bestand.

Om een key geformat in PEM up te loaden naar ServerIron is de volgende syntax toepasbaar:

pscp <local_filename> <username>@<ip_address>:sslkeypair:<remote_filename>:<password>:pem

Als Voorbeeld:

C:certs>pscp foo.key admin@10.10.100.10:sslkeypair:foo.key:foundry:pem

Stap 5: Upload een PEM certificaat bestand

Om een PEM geformateeerd certificaat te uploaden kunt u de volgende syntax gebruiken:

pscp <local_filename> <username>@<ip_address>:sslcert:<remote_filename>:pem

Als voorbeeld:

C:certs>pscp foo.cer admin@10.10.100.10:sslcert:foo.cer:pem

Stap 6: Upload het Intermediate CA bestand

Om het certificaat te linken, zal u eerst het Intermediate CA moeten uploaden op de server. Dit kan met de volgende syntax:

pscp <local_filename> <username>@<ip_address>:sslcert:<remote_filename>:pem

Als voorbeeld:

C:certs>pscp ca-cert.cer admin@10.10.100.10:sslcert:foo.cer:pem