Categorieën

    Er zijn geen categorieën voor deze partner.

SSL certificaat installeren op ORION applicatie server 2.0.2

Stap 1 Download uw  Certificaat

- U zult een email ontvangen van Mijn SSL Partner wanneer uw certificaat gereed is.

- Selecteer het format wat u gaat gebruiken namelijk PKCS#7 

- Kopieër en plak het certificaat in Notepad zodat hier geen verborgen tekens aan toegevoegd worden. Sla dit op als certificate.txt

Stap 2 Installatie van uw certificaat

Importeer het certificaat in de keystore met het volgende commando:

keytool -import -alias [keyEntry_friendly_name] -file certificate.crt -keystore [keystore_friendly_name]