SSL certificaat installeren voor Apple Max Os X server

Installeer uw certificaat.

1. Log in op uw server als root.
  2. Als het volgende bestand nog niet aangemaakt is op uw server kunt u dit nu doen.
    /etc/httpd/ssl.crt/
  3. Kopieer het cert.crt bestand in de folder en installeer het certificaat.

Belangrijk:  Maak een backup van uw certificaat op verwijderbare media en bewaar dit op een veilige plek.

Om het Certificaat te installeren op uw site kunt u het volgende uitvoeren:

1. In de Server admin, klikt u op Web en kiest u configure Web Service.
  2.  Zorg ervoor dat u Enable SSL support heeft aanstaan voor de hele site.
  3. Klik op Sites, daarna kunt de site aanklikken die u gaat gebruiken met het certificaat. Klikt u daarna op Edit.
  4. Selecteer Enable Secure Socket Layer
  5. Klik op Edit Certificate File en plak de tekst van uw certificaat bestand hierin, daarna klikt u op Save.
  6. Klik op Edit Key bestand en plak de tekst van uw key bestand in het text veld. Klik weer op Save
  7. Druk op Tab om het veld te verplaatsen en typ het wachtwoord in van uw CSR in het tekstvak, daarna op Ok drukken.
  8. Verklaar de locatie van uw Log bestand.
  9. Stop en Start de Web Service.

Daarna is uw certificaat actief.