SSL certificaat installeren voor Apple PowerSchool Server

Stap 1 Download uw Thawte certificaat

1. U zult een email ontvangen wanneer het certificaat gereed is
  2. Download uw certificaat via Mijn SSL Partner
  3. Selecteer het format PKCS#7
  4. Kopieër en plak het Thawte certificaat in Notepad en sla dit op als certificate.pem/
  5. Sla het bestand op in de volgende folder: ../PowerSchool/System/Security/ folder.

Het SSL certificaat en het Private key bestand zijn nu opgeslagen. Het is aanbevolen om een backup te maken van uw private key op een veilige plek.

Stap 2: Configuratie van uw SSL Web instellingen.

De PowerSchool server staat toe dat SSL aan staat los van SSL PowerGrade. Deze sectie behandeld hoe de instellingen moeten worden ingesteld voor SSL web na de stappen voor het "SSL Certificate" zijn gevolgd.

1. Start de PowerSchool server
  2. Log in als Administrator
  3. Klik op System Administrator.
  4. Klik op System Settings
  5. Klik op Server Settings
  6. Selecteer het SSL checkbox voor de web server in de Web server Settings sectie.
  7. Klik op Submit de PowerSchool server zal gereset worden. Als alle checks erdoorheen zijn zal alleen via SSL nog server communicatie mogelijk zijn.