SSL certificaat installeren voor CPanel

Om de installatie van een SSL certificaat succesvol af te ronden zijn de volgende stappen nodig.

Stap 1: Download uw Thawte SSL 123  certificaat  met uw Intermediate CA

1. U zult een email ontvangen wanneer uw certificaat gereed is.
  2.  Download uw Thawte certificaat via Mijn SSL Partner
  3. Kopieër en plak het bestand in format X509 naar Notepad en sla dit op als cert.crt.
  4. Download uw intermediate bestand via Mijn SSL Partner

Stap 2: Installeer uw Thawte SSL123 Certificaat.

1. Klik op de Install an SSL certificate and Setup the Domain link in het SSL/TLS menu.
  2. Voer uw domein, gebruikersnaam en IP adres in.
  3. Klik op Fetch en plak de .key en .crt bestanden hierin
  4. Vervang het bestaande .cert bestand in de cert.crt.

Stap 3: Installeer het Intermediate Certificaat.

1. Kopieër en plak het intermediate certificaat in de daarvoor geschikte box.
  2. Klik op de Do- it knop

Uw certifcaten zijn nu geinstalleerd.

Als u gebruik maakt van de Web hosting manager dan verwijzen we u door naar de volgende link:

https://www.cpanel.net/docs/whm/index.html