SSL certificaat installeren voor F5 Big IP v9.x

De volgende stappen zijn noodzakelijk:

1.  Open de F5 big IP web GUI.
  2. Onder  Local Traffic selecteerd u SSL Certificates.
  3. Klik op de naam dat u heeft gegeven aan het certificaat tijdens het aanmaken van het CSR. Dat kan onder General Properties.
  4. Browse naar uw CRT bestanden van Comodo.
  5. Klik op Open en Import

Uw SSL certificaat is nu geinstalleerd.

Uw Intermediate certificaat activeren.

1. In de web GUI kiest u voor Local Traffic , daarna SSL Certificates en Import
  2. Voer ComodoCA in als uw certificaat naam.
  3. Browse naar uw your_fqdn.ca-bundle wat geleverd word. Daarna op Open en Import.

Uw intermediate certficaat zal nu geactiveerd zijn.

Configureer BIG-IP voor SSL

1. Maak of open een SSL Profiel wat u gebruikt.
  2. Onder Configuration kiest u voor Advanced.
  3. Selecteer uw public en private key pair dat u heeft geïnstalleerd tijdens het CSR.
  4. Onder de Chain sectie browset u naar het ComodoCA bestand wat u heeft geïmporteerd in de vorige stap. Daarna kunt u opslaan en afsluiten.

Uw SSL certificaat en de instellingen zullen nu volledig geïnstalleerd zijn.