SSL certificaat installeren voor F5 Big IP

Nadat u het certificaat in x509 format heeft ontvangen kunt u elke kopiëren in de F5 Big IP controller. Daarna kunt u het configureren in de Configuration Utility of vanaf de command line interface.

Het installeren van de Certificaten met behulp van de Configuration Utility

In de navigatie balk klikt u op Proxies, het proxy scherm opent daarna.
Bij het Proxie scherm klikt u op Install SSL Certificate Request Tab.

In het volgende scherm in de CertFile Name box uw domein naam in met de extensie .crt als u een tijdelijk certificaat heeft ingesteld kunt u dit hier ook in de drop down lijst selecteren.
Hierna zal dit overschreven worden door het certificaat van Comodo.

Plak de tekst van het certificaat in het installatie scherm. Zorg ervoor dat de BEGIN en END tags ook meegepakt worden.

Klik op "Write Certificate File button" om de installatie door te voeren.

Het installeren via de Command line

Kopieër het certificaat naar de volgende directory:

/config/bigconfig/ssl.crt/

Het certificaat dat u ontvangt moet het tijdelijke certificaat overschrijven wat gemaakt is met genkey en gencert.

Als u genkey en gencert heeft gebruikt om het CSR aan te maken zal de corresponderende key al in de directory staan.

/config/bigconfig/ssl.key/

Installatie van het Intermediate certificaat met gebruik van de command line.

Kopieër het intermediate certificaat in elk van de Big-IP controller.  Open het Intermediate bestand uit de zip in een text editor.

Knip en plak de volledige tekst in een bestand genaamd intermediate-ca.crt. Zorg ervoor dat hier geen onnodige whitespace of tekens tussen zitten wat problemen kan veroorzaken.

Plaatst het  intermediate-ca.crt bestand in uw directory /config/bigconfig/ssl.crt/

De directory ssl.crt word gebruikt om de bestanden en certificaten op te slaan.