SSL certificaat installeren voor Groupwise

De volgende stappen zijn noodzakelijk om een SSL te installeren op Groupwise Netware email server.

Stap 1 Downloaden van uw Thawte Certificaat.

1.  U zult een email ontvangen wanneer het certificaat is uitgegeven.
  2. Download uw certificaat via Mijn SSL Partner
  3. Selecteer het format PKCS#7 en klik op Pick up Certificate/
  4. Kopieër en plak uw certificaat in Notepad en sla dit op als certificate.txt.

Stap 2 Installatie van uw Certificaat.

1. In Console One TM > rechts klikken op Internet Agent Object > Properties.
  2. Klik op de Groupwise tab > SSL
  3. Vul de velden in:  Certificate File , SSL Key File en Set Password Fields

Certificate File: Selecteer de server voor de Internet agent en voer het pad in naar het bestand.

SSL Key File: Selecteer het key bestand wat gekoppeld staat aan uw Certificaat en geef het volledige pad naar het bestand.

Set Password: Klik op Set Password om het wachtwoord in te voeren of te verklaren.

Voor meer hulp en uitleg hierbij kunt u de volgende link raadplegen:
    https://www.novell.com/services/

4. Om SSL aan te zetten op de mail server kunt u de volgende link raadplegen:
    SO1142

5. Klik op Ok om de wijzigingen op te slaan.