SSL certificaat installeren voor IBM HttpServer

Met gebruik van Ikeyman word de installatie uitgevoerd.

Comodo levert meerdere certificaten voor een SSL, met als toevoeging het intermediate CA certificaat en een Root CA certificaat.

Voordat u het daadwerkelijk SSL certificaat wilt installeren dienen eerst deze twee CA certficaten ingesteld te worden.

Installeren van een CA certificaat:

• Voer IKEYMAN in bij de command line in UNIX, en voor windows kunt u het programma openen in de HTTP server folder.
  • Selecteer Key Database File vanuit de user Interface en selecteer Open.
  • In de dialoog box selecteerd u de key database naam en klikt u op OK.
  • In het Password scherm voerd u  het wachtwoord hiervoor in, > OK
  • Selecteer Signer Certificates in het Key database Content Frame en klik op Add
  • In het Add CA certificate vanuit de File box kunt u het certificaat selecteren en op OK drukken.
  • In het Label scherm kunt  u een label invoeren en op Ok drukken.

Het CA certificaat installeren in uw Key Database:

• Voer IKEYMAN in bij de command line in UNIX, en voor windows kunt u het programma openen in de HTTP server folder.
  • Selecteer Key Database File vanuit de user Interface en selecteer Open.
  • In de dialoog box selecteer u de key database naam en klikt u op OK.
  • In het Password scherm voerd u  het wachtwoord hiervoor in, > OK
  • Selecteer Personal Certificates in het Key database content scherm en klik op Recieve.
  • In het volgende scherm kunt u het certificaat selecteren en op OK drukken.