SSL certificaat installeren voor Lotus Domino Go 4.6.2.6

Installeren van uw Web server Certificaat

Als u het certficaat heeft ontvangen kunt u het certificaat kopieren en plakken in een text editor zoals notepad. Sla dit bestand daarna op als Server.txt

Installatie van de Root en Intermediate CA certificaten

Maak 2 tekst bestanden, de eerste moet het Root certificaat zijn. Sla dit op als root.txt.
Het tweede bestand is het intermediate CA bestand kunt u als inter.txt opslaan.

Zorg ervoor dat in alle gevallen de begin en eind tags hierin meegepakt worden. -----BEGIN CERTIFICATE-----      en eind.

Start hierna het mkkf programma  en voer onderstaande uit.

Selecteer R om het certificaat te onvangen in uw Key ring Bestand.
U zult gevraagd worden om een bestandsnaam, voer root.txt in.
Voer uw Root certificaats bestandsnaam in voor het label.
Druk op Enter om door te gaan
Selecteer W om aan  de slag te gaan met de Keys en certificaten.
Selecteer L om met de key te selecteren om mee te werken.
Zoek uw bestands naam op en selecteer S om het menu in te gaan.
Selecteer T om het te markeren als trusted Root.
Selecteer Y (Yes) om het te bevestigen.
Druk op Enter om terug te gaan naar het vorige menu.
Selecteer X om af te sluiten.

Herhaal vanaf R om het Comodo Intermediate bestand te installeren.
Vervang root.txt met intermediate.txt
Vervang Root Certificate naam met de naam voor het Intermediate bestand.

Installatie van uw Web server Certificaat

Vanuit het hoofdmenu uit het programma mkkf, selecteerd u R om het certificaat te ontvangen in het Key Ring bestand.
Voer uw server certificaat in , server.txt.
Selecteer W om te werken met uw keys en certificaten
Selecteer L om uw key op te zoeken, selecteer N totdat u het juiste bestand heeft gevonden.
Selecteer S om het certificaat te selecteren.
Selecteer F om de key te markeren als default.
Selecteer X om dit menu af te sluiten.
Selecteer C om een stash bestand aan te maken voor uw key ring.
Selecteer X om dit menu af te sluiten.
Selecteer Y yes om alles op te slaan en door te gaan met de update.

Actief maken van SSL op uw Domino Web Server.

Maak verbinding met uw server via de browser en Selecteer Configuration and Administration Forms.
Scroll naar beneden totdat u Security tegen komt.
Zorg ervoor dat "Allow SSL connections using port 443" aan staat.
Zorg ervoor dat de correcte Key ring is geselecteerd.
Pas de wijzigingen toe.

Hierna kunt u de web server herstarten en is de installatie gereed.