SSL certificaat installeren voor Mac OSX server 10.4

Nadat uw verzoek is ingediend en uw de bestanden gedownload heeft kunt u deze twee bestanden op uw Web server plaatsen.

Installatie van het Intermediate CA certificaat.

Voordat u het SSL certificaat kunt activeren dient eerst het Intermediate geactiveerd te worden.

1. Zoek de repository op
  2. Download het Intermediate.crt bestand.
  3. Open de Keychain Access applicatie (/Applications/Utilities/Keychain Access)
  4. Ga naar de Keychain Lijst bij "Show Keyschains"
  5. Selecteer de "System" keychain.
  6. Selecteer File -> Import , ga naar uw bestand wat u heeft gedownload in stap 2.
  7. Voer uw wachtwoord in om de keychain te bewerken.
  8. Verifieer dat "Comodo Certification Authority" in de lijst staat.
  9. Sluit de Keychain access applicatie.

Het SSL certificaat installeren

1. Open de Server Admin too en maak verbinding met de server waar u het certificaat op wilt installeren.
  2. Highlight de server node bovenaan de tak in de computers & services stuk.
  3. Selecteer het Settings tabblad, daarna kunt u naar het Certificates tabblad gaan.
  4. Klik op Add Signed Certificate . Plak de tekst van uw certificaat in het veld nadat u op het potloodje drukt. Hier dienen ook de Begin en End tags in gebruikt te worden.
  5. Klik op Ok
  6. Klik op Save

Verwijs het certificaat naar uw Services

Na de installatie kunt u certificaat doorverwijzen naar (Web, Mail, iChat, Open Directory, etc.) in de settings.