SSL certificaat installeren voor Netscreen ScreenOS

Stap 1 Installatie van het CA certificaat

Via Mijn SSL partner ontvangt u de nodige bestanden.

1. Open de WebUI
  2. Vanuit het opties menu klikt u op Objects en daarna op Certificaten.
  3. Vanuit de drop down lijst selecteerd u CA
  4. Klik op Browse en navigeer naar uw CA bestand hiervoor die u hierboven heeft gedownload.
  5. Klik op Load.

Stap 2: Installeer het SSL Certificaat

Symantec zal een mail versturen naar u met het certificaat. Als het certificaat aangeleverd word in een bestand (cert.cer) Dan kunt u dit gebruiken. Anders als dit in het bericht staat kunt u dit gebruiken.

Denk eraan dat dit opgeslagen moet worden als een .cer  en dit in een kale text editor moet worden behandeld. Zodat hier geen extra spaties of tekens worden toegevoegd.

1. Vanuit het Options menu klikt u weer op Objects > Certificaten
  2. Vanuit het Drop down menu kiest u Local
  3. Klik op Browse en navigeer naar uw Certificaat.
  4. Klik op Load

Om te controleren of uw certificaat juist is geinstalleerd kunt u deze link gebruiken:

https://ssltools.websecurity.symantec.com/checker/views/certCheck.jsp

Voor meer informatie over Netscreen:

https://www.juniper.net/customers/support/index.jsp?