SSL certificaat installeren voor Nortel SSL Accelerator

Stap 1, installeer het Symantec Intermediate CA certificaat.

Via Mijn SSL partner ontvangt u de nodige bestanden.

1. Kopieër en plak het Intermediate CA onder een new Cert # op de volgende locatie: /cfg/ssl/cert x/cert
  2. Specificeer het nieuwe cert nummer onder de SSL server /cfg/ssl/ser x/ssl/cachain x.
  3. Klik op "Apply"

Stap 2: Installeer het Symantec SSL certificaat.

Symantec verstuurd ook een mail met uw certificaat hierin. Hierin zit een bijlage cert.cer die u kunt gebruiken. Dit kan geopend worden in notepad of een text editor die geen verborgen tekens hieraan toevoegt.
Sla dit op als bijvoorbeeld originalCert.txt

1. Klik op SSL > Certificates > Import > Text
  2. Selecteer uw nieuw gemaakte certificaat identifier in het drop down menu aan de bovenkant.
  3. Plak de tekst van het certificaat in het Text Box
  4. Klik op Update.

Om er zeker van te zijn dat uw certificaat geinstalleerd is kunt u de Symantec Installatie Checker gebruiken.

https://knowledge.verisign.com/support/ssl-certificates-support/index?page=content&actp=CROSSLINK&id=AR1692