SSL certificaat installeren voor Novell ConsoleOne

In het bestand wat u ontvangt zit het volgende.

• Root certificaat
  • Intermediate CA certificaat
  • Server/domein Certificaat

Deze bestanden dienen in het PKCS #7 bestand te zijn om ervoor te zorgen dat het geimporteerd word.

De nodige stappen voor installatie:

1. Importeer alletwee de bestanden in Internet Explorer, doe dit door te dubbelklikken op de certificaten en Import te kiezen.
  2. Dubbel klikken op het certificaat van Comodo wat dus het server/domein certificaat is. Ga naar de Details tab > Copy to File.
    Als volgt kunt u Cryptographic Message Syntax standard PKCS 7# certificates selecteren en de checkbox :
    'Include all certificates in the certification path if possible'  aanvinken.
    Geef dit een bestandsnaam, deze stap zorgt ervoor dat ze alledrie in een bestand geplakt worden.
  3. Ga naar de Console One en pak het bestand erbij wat het CSR heeft aangemaakt.  Daarna kunt u naar de "Public Key certificate" tab.
    Selecteer Import > No trusted Root Certificate available >  Next .   Importeer het bestand gemaakt in stap 2.
  4. Na de import kunt u het certificaat valideren en gebruiken.
  5. Dat was de installatie.