SSL certificaat installeren voor Oracle Wallet Manager

Importeren van het Root & intermediate Certificaat naar Oracle Wallet Manager (OWM)

Stap 1,

1. Selecteer Operations > Import Trusted Certificate vanaf de menu balk.
  2.  Kies de optie :  Select a file that contains the certificate
  3. Browse naar uw Root CA bestand, in de meeste gevallen zal dit het zijn:
    AddTrustExternalCARoot.crt
  4. Klik op OK
  5. Herhaal de stap voor de overige bestanden. Om verwarring te verkomen kunt u hier een uitleg van de verschillende Comodo bestanden vinden:
    https://support.comodo.com/index.php?/Default/Knowledgebase/Article/View/620/1/

Stap 2 Importeer het SSL certificaat,

1. Selecteer Operations > Import Trusted Certificate vanaf de menu balk.
  2. Kies de optie :  Select a file that contains the certificate
  3. Browse naar uw bestand toe, dit zal meestal zijn yourDomain.crt
  4. Klik op OK
  5. De certificate node zal wijzigen in Ready en bij deze is uw SSL certificaat gereed om te gebruiken met OWM.
  6. Sla de wallet op.