SSL certificaat installeren voor ORION applicatie server

Stap 1. Downloaden van uw Certificaat

1. U zult een email ontvangen met hierin de melding dat uw certificaat gereed is.
  2. Hierna kunt u het certificaat downloaden via Mijn SSL Partner
  3. Selecteer het format 'PKCS#7' en klik op 'Pick up certificate'
  4. Kopieër en plak uw Thawte certificaat in Notepad en sla dit op als certificate.txt

Stap 2. Installeer uw THAWTE certificaat

Importeer het certificaat bestand in de keystore met het volgende commando: