SSL certificaat installeren voor Plesk 6

Het uploaden van de certificaten

1. Bij de certificaat opslagplaats kunt u op de Add knop drukken. U word nu naar de SSL aanmaak pagina gebracht.
  2. In de Upload sectie van de pagina kunt u op Browse klikken en de certificaten uploaden.
  3. Klik op Send File. Dit zal ze uploaden.

U kunt een bestaand certificaat op 2 manieren uploaden:

1. Kies een bestand vanuit het lokale netwerk en klik op de Send File knop (alleen .TXT bestanden)
  2. Typ of plak de tekst van het certificaat hierin samen met uw private key. Daarna kunt u weer op Send drukken.

Uploaden van het CA certificaat.

Het intermediate CA certificaat  word gebruikt om de certificaat  verstrekker absoluut vast te leggen. De volgende stappen komen te pas:

1. Bij de opslag plek voor de certificaten kunt het certificaat uit de lijst selecteren. Gaat u door naar de volgende pagina.
  2. Klik op de Browse knop om het certificaat op te zoeken en te selecteren.
  3. Klik op Send File om het te uploaden.

U kunt het bestaande certificaat op 2 manieren uploaden:

1. Kies een bestand vanuit het lokale netwerk en klik op de Send File knop (alleen .TXT bestanden)
  2. Typ of plak de tekst van het certificaat hierin samen met uw private key. Daarna kunt u weer op Send drukken.

Hierna kan hier een ip adres aan gegeven worden en is uw certificaat actief.