SSL certificaat installeren voor SAP web applicatie server

Stap 1 Download uw Thawte Certificaat.

1. U zult een email ontvangen wanneer het certificaat gereed is.
  2. Download uw certificaat via Mijn SSL Partner
  3. Selecteer het format PKCS#7 en klik op 'Pick up certificate'.
  4. Kopieër en plak uw Thawte certificaat in Notepad en sla dit op als certificate.txt

Stap 2 Installatie van uw Thawte Certificaat

Vanuit het Trust Manager scherm:

1. Vouw SSL server PSE uit.
  2. Voor elk certificaat waar een signed certificaat voor is uitgemaakt voert u de volgende stappen uit:
    -  Selecteer de server door dubbel erop te klikken, daaran zal het onderhoud scherm zich laten zien.
    -  In het scherm PSE maintenance kiest u voor Import Cert Respons.
    -  Hierna kunt u de inhoud van de bestanden hierin plakken, of u kunt de knop Load Local File hiervoor kiezen om hem te selecteren.
  3. Sla de data op