SSL certificaat installeren voor WHM / Cpanel 11

Om uw certificaat te installeren zijn de volgende stappen vereist:

Download uw certificaat via de volgende link voor COMODO certificaten: https://support.comodo.com/index.php?/Default/Knowledgebase/List/Index/75/instantsslenterprisesslintranetssl

Stap 1: Installeer uw Certificaat

1. Login in uw Control Panel

2. Klik op SSL/TLS manager

SSL certificaat installeren voor WHM / Cpanel 11

3. Klik op "Generate, view, upload, or delete SSL certificates" onder "Certificates (CRT)"

4. Wanneer de pagina laad klikt u op Browse en geeft u het CRT bestand op wat mijnsslpartner u aangeleverd heeft.

Of als u de tekst gekopieërd heeft kunt u dit in het scherm Upload a New Certificate  plaatsen.

SSL certificaat installeren voor WHM / Cpanel 11

5. Daarna klikt u op Upload

6. Klik op Go back om naar de SSL/TLS manager terug te gaan.

Stap 2:  Activeer SSL op uw Web Site (HTTPS)

(Deze stap moet gedaan worden voordat u gebruik kunt maken van uw certificaat)

1. Klik op SSL/TLS manager > Selecteer Setup a SSL certificaat om dit op te zetten.

SSL certificaat installeren voor WHM / Cpanel 11

2. Vanaf het Domain  drop down lijst kunt u het domein selecteren waar u het certificaat op wilt installeren.

SSL certificaat installeren voor WHM / Cpanel 11

3.  Kijk na of het certificaat wat geselecteerd is overeenkomt met het certificaat dat u gedownload heeft in stap 1. Als dit niet overeenkomt dan kunt u de juiste selecteren.

SSL certificaat installeren voor WHM / Cpanel 11

4.Open het certificaat in Notepad of een simpele text editor en kopieër en plak de informatie in het volgende scherm:

SSL certificaat installeren voor WHM / Cpanel 11

5. Wanneer alle stappen zijn doorlopen kunt u hier op Install Certificate  klikken en het afronden. Hierna zult u het SSL certificaat actief hebben op uw domein.

Mocht dit niet het geval zijn kunt u contact opnemen met uw hosting provider voor support.