SSL certificaat installeren voor WHM/Cpanel

Deze gids gaat er van uit dat de gebruiker al bij de SSL manager kan in WHM. Als u geen administrator bent kan het certificaat niet geinstalleerd worden, u zult dus daarvoor contact moeten opnemen met de administrator van uw server.

1. In het scherm gelabeld Install a SSL Cert kunt u het certificaat inplakken. Dit is meestal yourDomainname.crt. Dit bestand kunt u openen in een text editor zoals notepad.

SSL certificaat installeren voor WHM/Cpanel

2. Voer uw domein naam in plus de overige IP en user informatie.

3. Plak de RSA private key in het bestand tussen de regels zoals hieronder :

SSL certificaat installeren voor WHM/Cpanel

4. In het vak 'Paste the ca bundle here' kunt u de inhoud van het ca bundel bestand in plakken. Kan weer via een text editor.

5. Het ca bestand dient gedownload te worden van de site van Comodo.  https://support.comodo.com/index.php?/Default/Knowledgebase/List/Index/75/instantsslenterprisesslintranetssl

Denk eraan dat u het kloppende bundel download.

6. Druk op de 'Do it' knop.

7. De installatie is nu compleet.