SSL certificaat installeren voor Zeus Webserver V3

Uw SSL certificaat installeren op Zeus webserver gaat als volgt te werk.

Stap 1:  Uw certificaten gereed maken voor het uploaden.

Er zullen 3 bestanden zijn wanneer u het certificaat ontvangt open deze 3 bestanden in een text editor zoals Notepad en kopieër de inhoud van elk certificaat in 1 bestand.
Ze moeten in de volgende volgorde:  uwsite uwdomein certificaat,  intermediate certificaat  en als laatst Root certificate. Het eind resultaat zal er als volgt uitzien:

-----BEGIN CERTIFICATE-----  (Site Certificate Encoded Text  -----END CERTIFICATE-----  -----BEGIN CERTIFICATE-----  (intermediate CA Encoded Text)  -----END CERTIFICATE-----  -----BEGIN CERTIFICATE-----  (Root Encoded Text)  -----END CERTIFICATE-----

Zorg ervoor dat alle streepjes erbij worden geplakt zoals hierboven.

Stap 2  De installatie

1. Login op de web server.
  2. Selecteer SSL certificates
    SSL certificaat installeren voor Zeus Webserver V3

3.  Selecteer Generate CSR of Replace Certificate tegen de certificaat set.
    SSL certificaat installeren voor Zeus Webserver V3

4. Kopieër en plak de tekst vanuit de tekst editor in het Signed Certificate Box en klik op OK
    SSL certificaat installeren voor Zeus Webserver V3

5. Selecteer daarna "Accept this Certificate"
    SSL certificaat installeren voor Zeus Webserver V3

6. Het certificaat zal nu moeten worden gekoppeld worden aan de website, klik op de Home Icon. En vink het checkboxje aan naast de virtual server om dit te configureren. Daarna drukt u op "Configure"
    SSL certificaat installeren voor Zeus Webserver V3

7. Klik op  SSL enabled.
    SSL certificaat installeren voor Zeus Webserver V3

8. Enable SSL en selecteer het certificaat wat u gebruikt.
    SSL certificaat installeren voor Zeus Webserver V3

9. Pas de wijzigingen toe en sla dit op, daarna kunt u de server opnieuw opstarten.