SSL web server certificaat installeren op Zeus Web server

Het is noodzakelijk om in Zeus uw certificaat in een chain bestand te hebben. Onderstaande stappen beschrijft dit.

U zult de volgende certificaten nodig hebben voor uw text bestand.

1. Uw Thawte certificaat, te downloaden via Mijn SSL Partner
  2. De CA bundel, te downloaden via Mijn SSL Partner
  3. Het Premium CA, te downloaden via Mijn SSL Partner

Plak verkregen bestanden in elkaar zodat de chain gemaakt is.

Installatie van het SSL Certificaat

1. Verkrijg toegang tot de administratieve interface van de server door naar https://localhost:9090 te gaan.
  2. Selecteer SSL certificaten
  3. U zult een optie zien om voor Replace Certificate, als u deze optie niet ziet kunt u op Generate CSR klikken
  4. Kopieër de inhoud van het certificaat chain bestand en plak dit in de box voor signed Certificate. Daarna op OK klikken.
  5. Accepteer het nieuwe Certificaat.
  6. Klik op Home en controleer of er geen vinkje staat naast de box voor het domein, daarna klikt u op configure
  7. Ga naar SSL enabled en verwijs naar uw SSL certificaat.
  8. Sla de wijzigingen op en herstart de server.