SSL Web Server certificaat installeren voor Jetty Java HTTP servlet Web Server

Stap 1 Download uw Thawte certificaat

1. U zult het certificaat op de mail ontvangen wanneer dit gereed is.
  2. Download uw certificaat via Mijn SSL Partner
  3. Selecteer het format 'PKCS#7' en klik op Pick up certificate
  4. Kopieër en plak het Thawte certificaat in Notepad en sla dit op als certificate.txt

Stap 2 Importeer het Thawte certificaat in de keystore

Dit kan met het volgende commando:

keytool -import -trustcacerts -file [cert_file_name_here] -keystore [keystore_name_here] -alias [keyentry_name_here]

Actief maken van de SSL port

De SSL poort moet ingesteld worden in Jetty en ook de Firewall en de router die hier mee te maken heeft.