Thawte SGC certificaat installeren op Plesk 8.0

Stap 1. Download uw certificaat.

Download uw certificaat in standaard X509 format via Mijn SSL Partner

-----BEGIN CERTIFICATE-----

(Server certificaat)

-----END CERTIFICATE-----

Sla dit bestand op als 'server-cert.txt'

Stap 2. Installatie.

1. Verkrijg uw certificaat via mijnsslpartner.nl
  2. Login op het Plesk 8 control panel
  3. Scroll naar beneden op de pagina naar de Domains sectie, klik op het domein naam waar het voor is.
  4. In het 'Services' stuk klikt u op het 'Certificates' icoon.
  5. In het 'Certificaten' stuk klikt u op het CSR, onthou de certificaats naam.
  6. In het scherm "Upload certificate as text" :
  7. Klik op 'Send Text' Dit zal het certificaat installeren hethaal deze stappen voor het intermediate.
  8. Ga terug naar het Home scherm > Domein naam
  9. Klik op 'Setup' in het Hosting vak.
  10. Bovenaan de pagina selecteerd u het nieuwe certificaat uit de drop down lijst.
  11. Zorg dat het vakje "SSL support" is aangevinkt, daarna klikt u op ok.