Web server certificaat installeren voor 4D Webstar 5.x server

1. Wanneer u de SSL bestanden van ons heeft ontvangen kunt u die in een Notepad bestand openen en hierin plakken.
    Dit moet op de volgende volgorde:
    a) Uw Primary Certificaat certificate.txt kunt u opslaan.
    b) Het Intermediate CA bestand kan opgeslagen worden als intermediate.txt.
    Zorg ervoor dat de BEGIN en END tags hierin staan. Het resultaat zal er zo uitzien:

-----BEGIN CERTIFICATE-----
    ( certificate.txt)
    -----END CERTIFICATE-----
    -----BEGIN CERTIFICATE-----
    (intermediate.txt)
    -----END CERTIFICATE-----

2. Sla het gecombineerde bestand op als certpack.pem
  3. Uw web server moet SSL mogelijkheden aan hebben staan om logische redenen, dit kan in het status scherm worden weergegeven en u moet een SSL security item kunnen zien de lijst met settings.
  4. In het Settings scherm kunt u onder Webstar Admin, SSL security selecteren.
  5. Bovenaan de lijst zullen alle IP adressen staan.
  6. Onderaan de lijst stelt uw security opties in,  inclusief uw certificaat en private key data. De checkboxes stellen uw inkomend verkeer in.
  7. Elk IP adres gebruikt een uniek Certificaat, er kan maar 1 certificaat aan 1 IP adres gekoppeld worden.
  8. Selecteer het item voor het overeenkomende IP adres voor de host naam.
  9. Bij het Security pop up menu kunt u SSL 2 en SSL 3 selecteren.
  10. Klik op de Certificate Choose knop, daarna selecteerd uw het certpack.pem bestand.
  11. Klik op de Private Key File knop, u selecteerd hier uw Private key bestand aangemaakt tijdens het CSR.
  12. Typ uw Private key wachtwoord in het juiste veld.
  13. Klik op Save
  14. Kijk bij de server status , u zult nu de volgende melding zien:
    SSL certificate was accepted: SSL context for xxx.xxx.xxx.xxx:443 created.
  15. Encryption Cyphers.  Deze checkboxen geven aan welke encryptie mogelijkheden er zijn. De client kan alleen verbinding maken als tenminste 1 van deze open staan.
  16. Wanneer u de Cypher settings heeft gekozen kunt u op Save klikken om dit af te ronden.