Installatie service

Installatie service

MijnSSLPartner.nl is onderdeel van MijnPartnerGroep.nl die bekend staat om haar uitgebreide service. Vanzelfsprekend helpen wij u bij eventuele installatieproblemen. U kunt een beroep doen op onze helpdeskmedewerkers die te bereiken zijn via de chatfunctie op onze website maar u kunt ook 24/7 een ticket aanmaken via een ticketsysteem. Wij proberen uw vragen altijd zo snel mogelijk te beantwoorden en een oplossing aan te bieden voor uw vraag.

Indien u wenst dat wij een bepaalde oplossing voor u installeren en implementeren dan is dat uiteraard mogelijk. Wij zullen u een offerte op maat sturen met daarin een afgesproken vast bedrag. Dit is fijn want dit betekent geen verassingen achteraf. Het kan zijn dat vanwege de complexiteit bij bepaalde installaties afgeweken wordt van deze standaard maar dit wordt dan op voorhand gemeld. U kunt tijdens de bestelprocedure aangeven indien u gebruik wenst te maken van de installatie service van MijnSSLPartner.nl. Voor bepaalde producten kan dit een standaard vast bedrag zijn maar bij andere producten wordt er een offerte gemaakt.

Indien u meer informatie wenst over de installatie service van MijnSSLPartner.nl neem dan contact op via info@mijnsslpartner.nl of kijk even of er iemand van de chat bij ons op de website aanwezig is.