SAN SSL certificaten

SAN SSL certificaten

Met een SAN SSL Certificaat kunt u tot 25 domeinnamen met een enkel certificaat beveiligen. Het is mogelijk om het SAN SSL Certificaat te gebruiken op meerdere servers. Het certificaat is vanzelfsprekend te gebruiken op de meest gebruikte browsers en is compatibel met Microsoft Exchange Server 2007, 2010 en 2013. Het SAN SSL Certificaat beveiligt Private Host names, IP adressen, webservers en nog veel meer.

SAN SSL staat voor Subject Alternative Name SSL en staan ook wel bekend onder het UCC (Unified Communication Certificate) SSL. Het SAN SSL Certificaat biedt u de mogelijkheid om meerdere servers, IP adressen, firewalls en payment gateways te beveiligen. SAN of UCC SSL Certificaten zijn door Microsoft aanbevolen als een uitstekende beveiliging voor Microsoft Exchange Servers 2007, 2010, 2013 en Office Communications Server 2007 en 2010.

Wilt u meer informatie over SAN SSL certificaten dan kunt u altijd even kijken of er iemand op de chat via onze website aanwezig is. Anders kunt u ook altijd een mail sturen naar info@mijnsslpartner.nl