Web site anti malware scan

Web site anti malware scan

Tegenwoordig is het enorm belangrijk dat uw website en alles wat er gedownload kan worden van uw website veilig is. Het is haast vanzelfsprekend geworden dat klanten/ gebruikers van uw website verwachten dat deze veilig is en vrij van malware. Malware kan uw website op een blacklist zetten in zoekmachines wat negatief is voor bezoekersaantallen en derhalve uw bedrijfsresultaat. Indien u dit wenst te voorkomen dan is onze website anti mailware scan wellicht iets voor u. Met deze tool wordt uw website dagelijks gescand op kwaadaardige code en malware op uw website. U krijgt direct gedetailleerde rapporten wanneer malware gevonden is zodat u snel actie kunt ondernemen.

Met de website anti malware scan geeft u een signaal af naar uw klanten dat u veilig en verantwoord bezig bent. U heeft zelfs de mogelijkheid om middels een certificaat (logo) op uw website te laten zien dat uw website vrij is van malware. Dit moet uw klanten het vertrouwen geven dat ze bij u aan het juiste en veilige adres zijn.

Voorkom blacklisting van uw website en koop de website anti malware scan vandaag nog! Heeft u meer vragen over het product ‘Website Anti Malware Scan’ neem dan contact op met MijnSSLPartner.nl via info@mijnsslpartner.nl