Wilcard SSL certificaten

Wilcard SSL certificaten

De meeste SSL certificaten die er te verkrijgen zijn worden doorgaans uitgegeven voor een enkele domeinnaam (zowel met www als zonder). Het kan dus enkel gebruikt worden voor de beveiliging van de opgegeven domeinnaam. Met een Wildcard SSL Certificaat kunt u ook alle subdomeinen onder de betreffende domeinnaam beveiligen. Het Wildcard SSL Certificaat is geschikt voor een onbeperkt aantal subdomeinen op een onbeperkt aantal servers. Voor het bedrag wat u voor het Wildcard SSL certificaat betaalt kunt u zelfs in de toekomst gewoon nog subdomeinen of servers toevoegen.

De wildcard ssl certificaten hebben een toekomstbestendige 2048 bits beveiliging, is vanzelfsprekend compatibel met de meest gebruikte browsers en heeft tevens een gratis waarschuwingsservice voor phishing. De Wildcard SSL certificaten zijn een optie op Domein SSL (DV) certificaten en Organisatie SSL (OV)certificaten.

Wilt u meer informatie over Wildcard SSL certificaten dan kunt u altijd even kijken of er iemand op de chat via onze website aanwezig is. Anders kunt u ook altijd een mail sturen naar info@mijnsslpartner.nl