SSL certificaat validaties

SSL certificaat validaties

MijnSSLPartner.nl biedt op haar website verschillende SSL Certificaten aan met verschillende validatiemethoden. Men kan SSL Certificaten in drie verschillende soorten validaties onderverdelen: de domeinnaam validatie (DV), organisatie validatie (OV) en de uitgebreide (extended) validatie (EV). Met de laatste twee validaties maakt u aan de bezoeker kenbaar wie u bent. Dit geeft de bezoeker vertrouwen met welke partij hij/zij zaken doet. Daarnaast wordt bij een EV certificaat de adresbalk in de internet browser groen zodat de gebruiker naast ?https? voor de URL duidelijk ziet dat een website beveiligd is. Indien u naar de URL van MijnSSLPartner.nl kijkt in uw browser dan zult u zien dat ook wij een EV certificaat hebben.

Even kort de verschillende SSl Certificaat validaties onder elkaar:

DV SSL Certificaat Validatie: Domeinnaam validatie. Zichtbaar door: Het Certificaat is zichtbaar door het slotje in de browser.

OV SSL Certificaat Validatie: KVK controle, controle eigenaar domeinnaam en een telefonische validatie. Zichtbaar door: Het certificaat is zichtbaar door het slotje in de browser, de organisatiegegevens staan in het certificaat en de houder van het certificaat is direct zichtbaar in de Site Seal.

EV SSL Certificaat Validatie: KVK controle, controle eigenaar domeinnaam, EV formulier (Overeenkomst tussen Certificaat Autoriteit en de organisatie dat het SSL certificaat aanvraagt) en tweemaal een telefonische validatie. Zichtbaar door: Het certificaat is zichtbaar door het slotje in de browser, de organisatiegegevens staan in het certificaat en de houder van het certificaat is direct zichtbaar in de Site Seal (begin van de URL balk) en daarnaast is er een groene balk zichtbaar.

Mocht u nog vragen hebben over de verschillende vormen van SSL Certificaat validaties die MijnSSLPartner.nl aanbied, neem dan contact op met de helpdesk via info@mijnsslpartner.nl of kijk even op de website of iemand van de chat beschikbaar is. Doordeweeks tijdens kantooruren zijn zij vrijwel altijd aanwezig om uw vragen te beantwoorden.